Selecteer een pagina

Disclaimer The Best Me

Dit is de website van The Best Me
Ons bedrijfsadres is Melkpad 251, 5411 GH Zeeland (Nbr).
Ons Inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is 17181628
Btw-identificatienummer: NL001767795B52

Wij streven er naar de inhoud van deze website zo accuraat en up to date mogelijk te houden. In deze disclaimer wordt uitgelegd welk voorbehoud we maken:

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie kan onjuistheden en/of typefouten bevatten. The Best Me staat niet in voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Evenmin garandeert The Best Me dat de site foutloos of ononderbroken functioneert, dan wel toegankelijk is. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade – direct of indirect – ten gevolge van toegang en gebruik van deze website, wordt door The Best Me nadrukkelijk afgewezen.

The Best Me besteedt grote zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de op onze website gepubliceerde data. Onjuistheden kunnen echter voorkomen.

Deze website kan hyperlinks naar websites van derden bevatten. Het gebruik van websites van derden is voor risico van de gebruiker.

Deze website is eigendom van The Best Me . Het auteursrecht op de inhoud van deze website behoort toe aan The Best Me. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van The Best Me mag de inhoud van deze website niet worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, behoudens beperkingen bij wet gesteld. Alle woord- en beeldmerken op deze website zijn eigendom van The Best Me tenzij anders vermeld of met toestemming door derden voor gebruik door The Best Me ter beschikking gesteld. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van The Best Me is het niet toegestaan op enige wijze gebruik te maken van deze merken, behoudens de beperkingen bij wet gesteld.