Selecteer een pagina

Over ons

Hoi!

Leuk dat je een kijkje komt nemen in onze online exclusieve parfum, beauty, en tanning shop.

Mijn naam is Willeke van Boekel. Pionieren en ondernemen is mijn passie, en ik krijg er enorm veel energie van als ik mannen en vrouwen kan helpen zich op hun allerbest te voelen. In 2009 heb ik daarom InfinitySun Benelux opgericht, waarbij ik me heb ingezet voor een natuurlijke en verantwoorde spraytan. Vele salons heb ik opgeleid als professioneel, high end tanning expert.

Vele klanten en celebs heb ik mogen voorzien van een prachtige teint. Prachtig vond ik het om te zien hoe veel zelfvertrouwen mijn klanten kregen van hun natural glow. Helaas heb ik InfinitySun Benelux vanwege gezondheidsredenen achter me moeten laten. Daar ga ik het echter niet bij laten. Inmiddels ben ik namelijk begonnen aan een waanzinnig nieuw avontuur binnen mijn fysieke mogelijkheden, waarbij mijn passie voor het empoweren van mannen en vrouwen samenkomt met mijn liefde voor parfums en Vegan zelftan producten. Samen met Alex Tarin van Bella for Care heb ik een prachtige, Vegan tanning lijn ontwikkelt.

Waar die liefde vandaan komt? Dat komt van het gevoel dat je krijgt als je die heerlijke geur opspuit en er prachtig gebruind uitziet. Hoe rot ik me soms ook heb gevoeld en voel door mijn gezondheid: met mijn geurtje en ‘kleurtje’ voel ik me altijd direct empowered.

Ik geloof echt dat mannen en vrouwen zich zelfverzekerder en mooier kunnen voelen. Het gaat erom dat je de juiste geur en teint vindt, die perfect bij je persoonlijkheid en gewenste uitstraling past. En dat is precies waar de The Best Me voor staat.

Al jaren komt de hele familie, mijn vrienden en kennissen naar me toe voor parfum en tanning advies. Iedere keer weer lukt het weer om de perfecte match te vinden. En wat zie ik ze dan stralen! Dat gevoel gun ik jou ook, en dat is ook precies de reden dat ik deze webshop gestart ben.

Welkom bij The Best me. For the best you!

Willeke van de Ven